Velkommen til Dahl Media

Vi er et reklamebyrå med
kreative løsninger for reiselivet.

00000-99-norway-fjord-guide-96-(1)---Copy.jpg
Vi tilbyr gode løsninger innen følgende felt: #fotografering og filming #utvikling av nettsider #produksjon av reklame - print og digitalt #magasiner og brosjyrer #strategi sosiale medier #redaksjonelle artikler skrevet av kyndige og dedikerte journalister
— Introduksjon...

Tjenester

Fotografering

Vi elsker fotografereing Vår store styrke innen fotografering er at vi mestrer flere sjangre som reklamebilder, fotografering og filming fra drone, portrett, dokumentar, familiebilder, barnehage- skoleofoto, og naturbilder. Vi vurderer seriøst alle type henvendelser om oppdrag.

Nettsider

En profesjonell tilstedeværelse på nett tiltrekker nye kunder. I dag starter nesten alt med et søk på internett. Den digitale utviklingen skjer raskt i dag. Og for bedrifter har den digitale tilstedeværelse aldri vært viktigere. Overraskende mange bedrifter har statiske og gamle nettsider som burde vært fornyet eller skrotet, for lengst. Vi lager, designer, og leverer nettsider av høy kvalitet til bedrifter.

Produksjon av visuell kommunikasjon

Vi produserer både digitale og printbaserte magasiner, brosjyrer, informasjonsmateriell. Vi tar gjerne i mot oppdrag på å lage et nytt digitalt design for din bedrift, eller hva med en sterk logo? Vi tilbyr full pakke med layout, fotograf og skribenter om det er et tema du vil ha laget en redaksjonell artikkel på. Artikler og reportasjer blir skrevet av kyndige og dedikerte journalister. Saken blir levert helt ferdig klar for publisering.

Reklame

Reklame og markedsføring kan være så mangt. Vår grafiske designer utformer layout av tekst, bilder og annonser til trykksaker som magasiner og brosjyrer, online-produkter, plakater og boards. PR, omtale og reklame på sosiale medier. Om kunde ikke har materiell som bilder og film, så kan vår fotograf ta den jobben. Ønskes det god synlighet i søk på internett (SEO), så har vi svært god erfaring å vise til her. Vi arbeider også godt for at budskap skal treffe godt i sosiale medier, og kan vise til svært gode resultater på at vi har lykkes her.

Dahl-Media-kontaktbilde-062.jpg

Våre spesialiteter

Våre prosjekter i nærmeste uker