Konferansesesongen starter nå

wassilioff-morgen-1O2A7420.jpg

Konferansesteder

Sandefjord

Stavern

Åsgårdstrand

Start møtedagen i en koselig kystby

Lei av minimalistiske hotellkjedemiljøer når du deltar på kurs- og konferanse? Søker du et attraktivt miljø for ditt neste konferansearrangement?

Hotel Wassilioff

Sjønært

Vestfoldkysten byr på utallige kyststier og steder langs kysten som passer perfekt når konferansedeltakerne trenger pusterom og rekreasjon.

Vestfold er velsignet med 8 kystbyer og spesielt 3 av disse byene byr på noen av landets mest særegne hoteller. Byene Sandefjord, Stavern, og Åsgårdstrand har alle til felles at de har unike hoteller som tilbyr rom i egenartet stil og stilfulle møtelokaler. Selv om interiøret og miljøet kan lett assosieres med gamle dageres fest- og selskapssaler, så er selvsagt alt konferanseutstyr og fasiliteter i moderne tidsriktig teknologi.

Wassilioff-konferanse-DSCF5854.jpg

Tid og rom for tanker og skaperkraft

Store tanker fødes ofte når vi minst forventer det. Tenk bedre og klarere når du oppholder deg i Vestfold.

Wassilioff-Ansatt-Cognac-Kaffe-web-1O2A8640.jpg

Omgivelsene og miljøet på de tre hotellene Kong Carl, Wassilioff, og Åsgårdstrand, kommer til  å begeistre dine medarbeidere. Et inspirerende miljø borger for de beste beslutninger. Fornøyde kursdeltakere er essensielt for å lytte, lære, prestere og delta. Sandefjord, Stavern og Åsgårdstrand er de perfekte stedene for både konferanser og møter enten det er for å legge strategier eller gjenskape samhold og styrke teamet.

Wassilioff-Eldre-damer-1O2A8735.jpg

Gjestfrihet av høyeste standard kombinert med det som servers på fat og i glass følger med som en bonus.

download.jpeg

Wow!

– Vi ønsker at Unike hoteller skal gi en wow-følelse, slik det var å dra på hotell før i tiden. Det skal føles som du er hjemme, hyggelig og behagelig. Samtidig som du får servicen som om du er på ferie.

Morten Christensen, hotelldirektør i Unike Hoteller (Hotel Wassilioff, Hotel Kong Carl, og fra september 2017: hotellet i Åsgårdstrand)

Hotel Wassilioff i Stavern

Solglitrende hav og saltfrisk sjøluft i umiddelbar nærhet.  Hotel Wassilioff er omringet av fantastisk skjærgård. 20 meter fra hovedinngangen ligger Staverns bystrand. Går du en hyggelig tur fra hotellet og gjennom kulturperlen Fredriksvern verft, så kommer du til et stort svabergområde med fantastisk utsikt til Skagerrakhavets horisont. Lån gjerne med deg badekåpen fra hotellrommet.

Solglitrende hav og saltfrisk sjøluft i umiddelbar nærhet. Hotel Wassilioff er omringet av fantastisk skjærgård. 20 meter fra hovedinngangen ligger Staverns bystrand. Går du en hyggelig tur fra hotellet og gjennom kulturperlen Fredriksvern verft, så kommer du til et stort svabergområde med fantastisk utsikt til Skagerrakhavets horisont. Lån gjerne med deg badekåpen fra hotellrommet.

Tenk deg vakre Stavern - byen som er kåret for fjerde året på rad til "Norges sommerby". Her, helt inntil denne lille kystbyen finner du en av Europas vakreste kystlinjer og skjærgårder. Byens møteplass og overnattingssted er selvfølgelig Hotel Wassilioff. 

Maleriet ovenfor: Landskap ved Stavern (1884), Hans Gude (1825 - 1903)

Velkommen til Norges smilehull

Stavern- Norges smilehull – en treffende karakteristikk av denne sjarmerende småbyen. Og den som kom med uttalelsen var ingen ringere en stedets egen Herman Wildenwey. Ikke bare er det en sjarmerende liten by, men klimaet er også meget gunstig på denne delen av kysten.  

                     Citadellet - et av Staverns mest kjente landmerke.

                     Citadellet - et av Staverns mest kjente landmerke.

Noen kilometer fra Larvik ligger idylliske Stavern. Stavern er en unik og ekte liten by ved havet. Få steder ved Skagerrak kan by på et så stort mangfold av kulturbegivenheter, skjærgårdsopplevelser, arkitektur og vibrant bymiljø som Stavern.

                              Fredriksvern verft

                              Fredriksvern verft

Stavern er vakker fra naturens side, men stedet har også en rik historie. Festningen Fredriksvern verft er lokalisert midt i byen og er en attraksjon alene man kan bruke dagevis å la seg fascinere av. 

                   Kunst og interiør beriker sinnet under et opphold på Hotel Wassilioff.

                   Kunst og interiør beriker sinnet under et opphold på Hotel Wassilioff.

Hotel Wassilioff ble etablert i 1844 av den russiske kontor­mann Michael Wassilioff. Wassillioff ligger til i hjertet av Stavern med utsikt over Skagerrak. Alle de 47 rommene har kostnadsfri Wi-Fi. Ved lobbyen finnes det en Pianobar, og A la carte restau­ranten har utsikt over havnen.

Hotel Kong Carl i Sandefjord

Hos Hotel Kong Carl i Sandefjord kan du arrangere konferanse i en av Norges eldste hoteller og i Sandefjords eldste trebygning.

Hos Hotel Kong Carl i Sandefjord kan du arrangere konferanse i en av Norges eldste hoteller og i Sandefjords eldste trebygning.

Lange tradisjoner for konferanse og møtevirksomhet

Hotel Kong Carl er et sjarmerende hotell som byr på gammel historie, og hotellets ærverdige stil er godt ivaretatt.Hotel Kong Carl har lange tradisjoner innen kurs- og konferanse og de kan skreddersy løsninger for deres behov. Hotellet er lokalisert midt i hjertet av Sandefjord sentrum. Gåavstand til alle byens attraksjoner og severdigheter. Utearealet på østsiden av hotellet var gjennom en kraftig fornyelse sommeren 2017.

Wassilioff-hotel-kong-carl-1O2A5913.jpg

Hotellets unike atmosfære er egnet for små og store møter og konferanser. Vi tilbyr trådløst nettverk over hele hotellet, samt teknisk utstyr som er nødvendig for at dere skal få et effektivt og vellykket møte. Alt er inkludert i pakkeprisen.

Wassilioff-Hotel-Kong-Carl-1O2A5520.jpg
Flott atmosfære, med et sus av “gamle dager”, deilig og flott presentert mat - sist, men ikke minst; en unik, service-minded og lystig hovmester, som sørget meget godt for sine gjester.
— Anne-Margrethe Seierstad - Gjesteanmeldelse på Facebook
Et lite fantastisk flott historisk hotell, med sjarm ❤️ Kjempegod frokost, å koseligt personal. Her kommer vi gjerne igjen.
— May-Jane og Sveinung Andersen Klepp, Gjesteanmeldelse på Facebook

Hotellet i Åsgårdstrand

                                                 Fra restaurantbordet er det nydelig utsikt til Oslofjorden.

                                                 Fra restaurantbordet er det nydelig utsikt til Oslofjorden.

Hotellet i Åsgårdstrand, Thon Hotell Åsgårdstrand blir fra 1. september en del av konseptet "Unike Hoteller" (Hotel Wassilioff og Hotel Kong Carl, begge beskrevet ovenfor).

Det blir spennende å se hva dagens Thon Hotell Åsgårdstrand endrer seg til. Ett er sikkert; det virker på oss som om det er noe uforløst over hotellet, akkurat som potensialet ikke er blitt fullt utnyttet. Hotellet kunne knapt ha bedre beliggenhet der det ligger ved gjesthavnen i Åsgårdstrand og hvor nærmeste nabo er bygning og miljø fra Edvard Munchs malerier. Det er utvilsomt et stort potensial til trekke flere gjester til Åsgårdstrand samt gjøre hotellet mer spennende og dynamisk for sine gjester. 

Åsgårdstrand og hotellet (til høyre i bildet) sett fra "Pikene på broen-stedet".

Åsgårdstrand og hotellet (til høyre i bildet) sett fra "Pikene på broen-stedet".

Det er alltid hyggelig å besøke hotellet i Åsgårdstrand, så ikke et vondt ord om dagens hotell, vi bare peker på at ny eier bør klø i fingrene etter å skape en skikkelig "møteplass" ved Oslofjorden - både hva gjelder komfort, mat, fasiliteter og en ny satsning på fritidsgjester fra inn- og utland. En av de største fordelene med beliggenheten er at du på drøye timen kan reise fra Oslos sentrumsgater og så parkere utenfor hotellet.

I tillegg til Munch-turismen, så er det er jo beliggenheten til hotellet, og at det ligger i en av Norges vakreste kystbyer som gjør at hotellet har et stort potensial med å lykkes på kvalitet, innhold (rom og miljø), service, mat, kurs og konferanse, og fritidsopplevelser.

Vi ønsker lykke til!